Nagradni natječaji

Na ovoj stranici pogledajte naše aktivne i prošle nagradne natječaje kao i sve detalje i pravila istih. 

Osvojite bijeli satenski ogrtač Bride

Članak 1. Organizator (Priređivač) – nagradnog natječaja pod nazivom „Osvojite bijeli satenski ogrtač Bride“ je Biofarm d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Ventilatorska 14, u daljem tekstu Organizator. Nagradni natječaj priređuje se radi promidžbe proizvoda i usluge Organizatora.
Članak 2. Trajanje – Natječaj se održava od 05.09.2023. – 10.09.2023. u 23:59.
Članak 3. Pravo sudjelovanja – U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Instagram (https://www.instagram.com/) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji prate Instagram profil @vjencanja.com.hr. Profil mora biti u skladu s pravilima Instagrama (https://www.facebook.com/help/instagram/termsofuse). U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, sa svojom užom obitelji.
Članak 4. Način sudjelovanja – Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:
– Pratite Instagram profil @vjencanja.com.hr
– U komentaru nagradne objave označiti jednu osobu (možete komentirati više puta, samo svaki put označiti druge osobe)
– podjeliti objavu na Story-ju (opcionalno, vrijedi samo za Instagram)
– Označiti objavu sa sviđa mi se

Članak 5. Odluka o pobjedniku i nagrade –pobjednici se odabiru slučajnim odabirom putem aplikacije. Proglašenje dobitnika održat će se na Instagram profilu u ponedjeljak, 11.09.2023. u 13:00. Nagrade: dobitnik osvaja bijeli satenski ogrtač s natpisom Bride. Bira se jedan pobjednik na Instagramu. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, niti se može prenijeti na drugu osobu.
Članak 6. Diskvalifikacija – Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare, ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji preko Instagrama.
Članak 7. Korištenje nagrade – Nagrada se šalje pobjedniku na kućnu adresu GLS dostavnom službom u roku 2 radna dana od dostave podataka za dostavu. Slanjem paketa prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema dobitniku. Ako se dobitnik ne javi Organizatoru na Instagram profilu u roku od 48 sati od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gubi pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem izvučenom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 48 sati. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba ili osoba potpuno lišena poslovne sposobnosti, za verifikaciju dobitka, korištenje nagrade, uz davanje na uvid osobnog identifikacijskog dokumenta dobitnika, obvezna je prisutnost roditelja, staratelja, odnosno zakonskog zastupnika dobitnika.
Članak 8. Pravila Instagram profila – Instagram nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Instagram  ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je natječaj ikako povezan s Instagramom te sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Instagramu.
Članak 9. Zaštita osobnih podataka – Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih po dataka i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Sudjelujući u natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, osobito e-mail, pohrane i koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti Organizatora.
Članak 10. Opće odredbe – 
Organizator nije odgovoran ako dobitnik ne ne preuzme paket od dostavne službe ili ga odbije i isti se vrati Organizatoru. Dobitnik može biti samo jedan član uže obitelji (supružnik/roditelj, dijete, brat ili sestra) i organizator zadržava pravo da od dobitnika zatraži osobne dokumente koji potvrđuju srodstvo. Također, više igrača s istim prezimenom, na istoj adresi stanovanja smatrat će se jednim dobitnikom. Nagrada nije prenosiva na drugu osobu. Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima. Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu